Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ


Στις 13 Ιουνίου 2018 στην Ξάνθη, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης - της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης-, έλαβε χώρα η πρώτη συνάντηση της Διευθύνουσας Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Προγράμματος  "Interreg V-A Greece-Bulgaria 2014-2020", και συγκεκριμένα του έργου "i-see" για την κοινωνική επιχειρηματικότητα (ΚΟΙΝΣΕΠ).
Στην εν λόγω συνάντηση έλαβαν μέρος όλοι οι δικαιούχοι-εταίροι του Προγράμματος με επισκέπτες και τους εταίρους από το Σμόλυαν-Βουλγαρίας, καθώς και από την Κομοτηνή και από την Ξάνθη.
Στην αναφερόμενη συνάντηση παρουσιάστηκαν από τους εταίρους οι εξελίξεις και η πρόοδος που πραγματοποιήθηκαν για το έργο "i-see" με powerpoint, και συζητήθηκαν προβλήματα που ίσως προέκυψαν κατά την υλοποίηση του προγράμματος και ιδέες για την προώθηση και την ενίσχυση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.
Η συζήτηση έκλεισε με την εκ νέου ανανέωση της συνάντησης όλων των εταίρων για τις 29 Νοεμβρίου 2018 στο Σμόλυαν - Βουλγαρίας για να συζητηθούν οι περαιτέρω εξελίξεις και η πρόοδος του εν λόγω προγράμματος.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου